Save the date
zaterdag 23 februari 2019

HOME
INFO
PERS
SPONSORS
ACTIVITEITEN
AFFICHE & LOGO

 

TIJD

VOOR

KUNST

Over heel vlaanderen
Iedereen welkom!

 


 

ReclameOnline is een online webshop met geprinte- en reclameproducten geproduceerd in België, in het centrum van Vlaanderen. ReclameOnline is onderdeel van Publi-FDM bvba, waar bedrijven hun producten online kunnen kopen en op maat kunnen laten printen. ReclameOnline werd in 2013 opgericht als een van de eerste online winkels in het printen van borden en grote formaten. Alle productie wordt intern gedaan, zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Tot op heden zijn we nog steeds de marktleider in ons segment. Wij zijn een van de weinige online winkels waar u uw producten kunt laten assembleren door een professioneel team.

Belfius gelooft in de 11 miljoen talenten in dit land, ook in het uwe. Daarom steunen we u volop met de beste service en de meest performante diensten en producten. En zetten we ons volledig in voor uw droomhuis, uw ondernemersplannen… en als dynamische partner van de publieke overheid ook voor de nieuwe ziekenhuizen, scholen, sportcentra en fietspaden in uw buurt.

Piano’s voor iedereen, in elke kwaliteitsklasse, voor elk budget en altijd in goeie conditie.
Een sfeervolle winkel in het centrum van Dendermonde met een technische werkplaats waar op ambachtelijke wijze met een vast team reparaties en restauraties aan piano’s en vleugels worden uitgevoerd.

Blaasinstrumenten, Drums & Percussie, Digitale pianoís & Keyboards,
Accessoires A-dealer: Bach | Besson | Buffet Crampon | B&S | Selmer | Yanagisawa | Yamaha | enz.
Professionele service met eigen ìn huisatelier.

Colpaert-Van Leemputten heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring als betrouwbare leverancier voor de keramist. Er is steeds advies en ondersteuning mogelijk. Meer dan 100 soorten klei, 600 glazuren en alle draaischijven van Shimpo op voorraad. Dat alles aan correcte en eerlijke prijzen.

Copyright Bookshop is de internationale boekhandel voor actuele kunst, architectuur, design, tuinarchitectuur, fotografie, graphic design en typografie.

De grootste en mooiste speciaalzaak voor slagwerk- en blaasinstrumenten van het land: nieuwe en occasie instrumenten in alle prijsklassen en merken die u vrijblijvend kunt proberen in testruimten, ook huurformules.
Professioneel herstelatelier in eigen huis, kleine herstellingen worden onmiddellijk gedaan terwijl u wacht.

De grootste online winkel voor kunstenaarsbenodigdheden in België, aan de scherpste prijzen met regelmatig super promo’s. Verf, schildersezels, doeken, papier, mediums, penselen, additieven en onderhoud, mixed media, cadeaucheques. Speciale tarieven voor scholen, voor alle info : bettina.meermans@gerstaecker.be

OVSG vzw is de Onderwijskoepel van Steden en Gemeenten en dé partner van stedelijke en gemeentelijke schoolbesturen en hun scholen, centra en academies. OVSG doet aan belangenbehartiging, biedt pedagogische begeleiding, vorming en nascholing en juridische ondersteuning en advies. Samen met scholen, centra en academies werkt OVSG aan democratisch, kwaliteitsvol en zorgzaam onderwijs.

In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers biedt het GO! aan meer dan 320.000 leerlingen en cursisten kwaliteitsvol onderwijs. Iedereen krijgt gelijke kansen om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Samen leren samenleven en actieve burgers vormen is onze missie.

Piano's Maene wil synoniem zijn voor alles wat met piano te maken heeft door:

Alles voor de keramist!
Zowel naar toebehoren, opleidingen als infrastructuur willen we complete ondersteuning bieden aan beginnende tot vergevorderde keramisten. Onze docenten en winkelverantwoordelijke beschikken over een master in keramiek zodat gedegen ondersteuning en uitleg een zekerheid is.

Lucas Creativ staat voor de grootste keten in inlijstingen en alle kunstenaars-, creatieve en hobbymaterialen in Vlaanderen.
In onze veertien winkels is alles te vinden wat elke creatieveling nodig heeft!

Uw ideeën, onze producten... !

SCHLEIPER heeft vestigingen in Brussel en in 7 grote steden in België, en is tevens leverancier van kunstenaarsbenodigdheden, hobbymateriaal en kwaliteitspapierwaren. Onze winkels bieden een rijke waaier van meer dan 60.000 artikelen voor de schone kunsten. Van de meest kunstzinnige creatie tot het eenvoudige knutselwerkje, bij SCHLEIPER vindt u complete gamma's olieverven of acrylverven, dragers van kwaliteit, artisanaal gefabriceerde papieren evenals specifiek technisch tekenmateriaal. Wenst u materiaal voor kalligrafie, scrapbooking of voor het boetseren? Voor al dit materiaal kan u bij SCHLEIPER terecht.